Hi iedereen,
De lente is eindelijk begonnen. En nu hopen op veel zon en mooi warmer weer…maar….denk aan je SPF! verbranding zit in een klein hoekje.
En laat ik nu net een mooie SUN lijn van KLAPP in de salon hebben staan 😉
Afgelopen weekend ben ik met een collega vriendin naar de Beautybeurs in Utrecht geweest. Dit was niet alleen gezellig maar ook heel leerzaam. Ik heb hier veel ideeen op gedaan qua behandelingen en producten.
Binnenkort heb ik dan ook een afspraak staan met een nieuwe leverancier van een heel mooi merk wat ik graag in de salon naast KLAPP wil neerzetten. Een mooi merk met zeer mooie werkstoffen die ook net als KLAPP hele mooie resultaten heeft, maar qua prijsklasse voor thuis gebruik wat lager ligt maar net zo mooi is.
Zo wil ik iedereen, ook met de kleinere beurs, wat kunnen bieden op wat er nodig is en wat iedereen graag zou willen.
ACTIES
Over 2 weken hoop ik met een mooie maandbehandeling te kunnen komen. Een mooie Spring Refresh behandeling. Dit wil ik elke maand gaan doen. Elke maand een andere mooie behandeling in de aanbieding die op dat moment wel heel erg mooi kan zijn. Dit kunnen luxere behandelingen zijn maar ook meer basis.. dit ben ik nog allemaal aan het uitzoeken, maar hoop jullie er leuk mee te kunnen verrassen.
Voor nu heb ik een ACTIE FRIENDS AND DISCOUNT
Dit betekent als jij een vriend/vriendin, moeder/schoonmoeder, neef/nicht of anders bij de salon introduceert voor een gezichtsbehandeling, dan krijgen jullie allebei 10% korting op de gezichtsbehandeling en ook nog eens gratis epileren t.w.v. 12,50 euro…
Dus stuur ze allemaal maar door! 🙂
** Site note jij krijgt je korting als je Friend is geweest in de salon.
Deze actie loopt tot 5 mei, vind de afspraak na 5 mei plaats dan geld dit nog, maar de afspraak moet voor 5 mei al geplaatst zijn. Vermeld daarbij wel dat je graag gebruik maakt van de FRIENDS AND DISCOUNT.
Tot over een paar weken dan hoop ik julie leuk te kunnen verrassen met de Maand behandeling en meer over het nieuwe merk.
Liefs,
Stefanie