chemical-peel

Met de Kalahari Chemical Peel verbeteren we de huid op het gezicht, handen, nek en decolleté.
Wat is de Kalahari Peel? Dit is een chemische peeling die wordt aangebracht op de huid waardoor deze exfolieert. Dit betekent dat de bovenste huidlaag van dode huidcellen eraf gaan en er een nieuwe huid onder vandaan komt. Deze is gladder en minder gerimpeld dan de oude huid. De huidtextuur wordt zichtbaar verbeterd en vlekken verdwijnen ook naar de achtergrond.

In de salon werk ik met 2 verschillende peelings.

TCA 8% pH2

Geschikt voor alle huidtypes, vooral de pigmentatiehuid en acne. Behalve de gevoelige huid.

Dit is een medium sterke peel bestaat uit 1 ingrediënt en wel de Trichloorazijnzuur (TCA). Dit zuur revitaliseert de huid door de dode huidcellen los te weken van de huid zodat nieuwe cellen de kans krijgen naar boven te komen, of wel een nieuwe laag huid. TCA-behandelingen zullen het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels, vergrote poriën en zelfs huidverkleuringen (pigmentatie) effectief verfijnen. De huid zal zichtbaar gladder en stralender lijken en de huidtextuur verbeteren.

Hoofdingrediënten behandeling: Trichloorazijnzuur

D-age5 31% pH3

Geschikt voor alle huidtypen (pigmentatie, acne), en met name de huid met fijne lijntjes en rimpels. Behalve de zeer gevoelige huid.

Deze peeling is wat krachtiger dan de TCA peel. D-Age5 bevat dan ook 5 ingrediënten, een combinatie van AHA- en BHA-ingrediënten (dode huidcellen los weken van de huid zodat nieuwe cellen de kans krijgen naar boven te komen). Deze peeling exfolieert effectief de huid en stimuleert celmitose.
Het verfijnt de textuur van de huid door het verschijnen van rimpels te verminderen, het aanpakken van fijne lijntjes, porieverkleinend en egaliseert de teint. De huid zal zichtbaar gladder en stralender lijken en de huidtextuur verbeteren.

Hoofdingrediënten behandeling: glycolzuur 17%, melkzuur 10%, amandelzuur 2%, trinatriumcitraat 1%, salicylzuur 2% en concentratie van AHA’s & BHA

Voorafgaand aan de behandeling vindt er op de eerste afspraak een intake plaats. Daarnaast moet je al 3 weken de Kalahari producten thuis gebruikt hebben, zodat je huid kan wennen aan alle werkstoffen die Kalahari bevat. Gebruik je deze producten nog niet dan eerst thuis aan de slag alvorens de behandeling kan plaatsvinden. Na de behandeling volgt er nog een thuisbehandelplan.

Deze behandelingen zijn veilig te ondergaan. Je kan een losse behandeling nemen maar een kuur is effectiever.

Prijs per behandeling: €85
Kuur behandelingen van 4 (om de week): €370 incl. nabehandelingscrème 50 ml en SPF40 50 ml

 

partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
provoet-klein-wit