Huidverbeteringstreatments op maat

klapp-cosmetics-afbeelding-boven-aan-de-tekst-als-je-pagina-opent

Wil je meer uit je huid halen en verbeteren kies dan voor een van onze KLAPP TREATMENTS. Met deze behandelingen werk je aan een optimale huidconditie en ga je preventief huidveroudering tegen!

Per behandeling wordt er gekeken wat de huid nodig heeft en op basis daarvan wordt er huidverbetering kit gekozen. Deze kits zijn persoonlijk voor u samengesteld en bestaan uit zeer krachtige en actieve werkstoffen. Al deze behandelingen zijn zeer uitgebreid en bestaan uit de volgende elementen;  reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, fruitzuurpeeling, speciale maskers met zeer actie werkstoffen, gezicht/hals/decolleté massage, serum en dag/nachtverzorging.

Al onderstaande behandeling is inclusief Lichttherapie.

 

”A Classic”

Een ontgiftende anti-aging behandeling. Verminderd zichtbare fijne lijntjes en rimpels, werkt porie verfijnend, huid textuur verbeterd en bevat hoogwaardige vitamine A,C,E en heeft een Intensief hydraterend effect.

”C Pure”

C Pure, de compacte kracht van vitamine C. Deze anti stress vitamine is levensnoodzakelijk voor de huid,. Het biedt tegen vrije radicalen die de celstructuur aantasten, is vocht inbrengend en het verleend de huid veerkracht en elasticiteit.
Een unieke formule concentreert zich effectief op de problemen van de huid; het afweren van vrije radicalen. Bindweefsel wordt verstevigd en het vochtverlies actief bestreden. Een verzorging met kalmerende, egaliserende en antibacteriële werking. Het verbeterd de huid structuur en werkt de productie van vrije radicalen tegen. Door stimulatie van de collageenbiosynthese ziet de huid er glad, jong en fris uit. Uitermate geschikt voor rokershuiden en beginnende huidveroudering.
Deze behandeling is niet geschikt bij een eiwit allergie en schildklierproblemen!

hyaluronic-treatment

”Hyaluronic”

In de Hyaluronic producten wordt hyaluronzuur van verschillende moleculaire formaten ingezet. Hierdoor dringt de werkstof in de verschillende huidlagen en zorgt op deze manier voor een diepgaand resultaat. Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen. Dit zorgt ervoor dat de vochtdepots in de verschillende huidlagen worden aangevuld en rimpeltjes worden merkbaar glad gestreken. Naast dit vochtbindend opvuleffect stimuleert hyaluronzuur de celvernieuwing en beschermt het tegen schadelijke milieu-invloeden en vrije radicalen.

Deze lijn is uitgebreid met hand en bodycare. Uitermate geschikt voor de huid die haar elasticiteit en stevigheid is verloren.

”IMMUN” Hydra Collagen Silk

Helpt de huid op langere termijn haar eigen genezend vermogen te versterken.
Door het gebruik van de nieuwste biotechnologische werkstoffen hervindt de huid haar natuurlijke evenwicht. Vooral de droge en gevoelige huid faalt in haar eigen beschermingsfunctie, waardoor schadelijke stoffen makkelijk de huid kunnen binnendringen. IMMUN voorkomt huidbeschadigingen, verhoogt weerbaarheid, geeft verloren energie terug en werkt dusdanig vroegtijdige veroudering tegen. Het afweersysteem van de huid wordt versterkt en biedt onmiddellijke verzachting bij irritaties. De huid reageert minder gevoelig en is beter beschermd.

Ideaal voor vochtarme en geïrriteerde huid. Uiterst geschikt voor de couperose huid.

”CollaGen Fill-Up Therapy”

Deze behandeling bevat waardevol collageen, dat in de cosmeticabranche wordt gewaardeerd om zijn vochtbindende werking. Het zorgt voor een steviger lijkende huidstructuur, de huid ziet er voller en strakker uit en geeft een frissere en gezondere uitstraling. Het kan rimpels verminderen. Van deze behandeling is er ook een Starter-set Home Treatment beschikbaar. Zo kan je thuis mooi doorgaan voor nog meer resultaat.

Voor alle huidtypes geschikt, maar vooral voor de atrofische huid en huid met zwak bindweefsel (verslapte huid).