shutterstock_563283505

LOOkX

In de salon wordt gewerkt met het make up merk LOOkX.

LOOkX is geen standaardmerk. LOOkX is modern, trendy, aantrekkelijk en “thinks outside the box”. Speciaal ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die op zoek is naar kwalitatieve make-up producten, die een verlengstuk zijn voor haar dagelijkse huidverzorging/huidverbetering.

LOOkX is a ‘way of living’ voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit. Daarom stelt LOOkX hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa.

In het assortiment van LOOKX make-up vind je foundations die de huid niet verstoppen, LOOkx heeft geen mascara’s en eyeliners die de ogen een irritatie gevoel geven, de lipsticks en lipgloss hebben een verzorgende werking. LOOkX draagt bij aan de verzorging en bescherming van de huid.

LOOKX make-up is “a way of living” voor iedereen die belang hecht aan:

  • Moisturizing & hydraterend
  • Pre- en anti ageing
  • Anti oxidant & bescherming
  • Verzorgend

Ook kunt u bij mij terecht voor make up workshops. Onder genot van een hapje en drankje leert u de beginselen van de huidverzorging en hoe u een mooie make up aanbrengt. Deze workshop vind in de salon plaats, maar kan ook in overleg bij jou thuis.

Kosten workshop 25,- euro p.p.
* max. 6 personen per workshop

partner-logo01
provoet
huidprofessional-wit
pinnen-ja-graag-wit