Lieve klanten,

We zijn alweer even in het nieuwe jaar. Een jaar waarin ik hoop met mooie nieuwe behandelingen te komen voor jullie. En 1 max 2 keer per maand een nieuwsbrief.

Als eerste ook ik als salon krijg te maken met de stijgende inflatie. Hierdoor ben ik helaas genoodzaakt mijn behandelprijzen te verhogen. Dit had ik helaas willen voorkomen, maar ook voor mij gaan de lasten omhoog, denk aan product kosten, energie, water huur eigen salon.

De prijzen worden als volgt:

  • Gezichtsbehandelingsprijzen worden met 5 euro verhoogd.

De pedicure prijzen kan ik gelukkig wat lager houden en deze gaan 1,50 omhoog.

  • 30 min zal 36 euro worden.
  • 45 min 41 euro.

De kleine korte losse behandelingen zullen met 1 euro verhoogd worden. Denk aan los waarbij geen behandeling plaatsvind als bv; epileren, harsen, verven.

Uiteraard zult u dezelfde aandacht, advies en goede zorg voor uw huid krijgen en koffie of thee krijgt u er heerlijk bij.


Tipje van de sluier in het kader van nieuwe behandelingen. Er komt een mooie DETOX Zuurstof behandeling aan. Een behandeling voor huidvernieuwing wat drie behandelingen gelijktijdig uitvoert:
Dode cellen verwijderen, brengt werkstoffen de huid in de diepere lagen van de huid en stimuleert zuurstoftoevoer van binnen uit. Dit alles is geïnspireerd op natuurlijke warmwater bronnen die weer bekend staan om hun zuurstof opwekkend effect in de huid. Verder reinigt de poriën, brengt de talgproductie in balans, verbeterd huidstructuur, huid gladmakend en anti glimmend. Een mooie reset voor de huid. Deze behandeling is incl. gebruik van apparaat. Hieronder een foto.

Hopelijk per 1 februari al in de salon. Kosten van deze behandeling incl massage gezicht hals decolleté, oneffenheden 95 eu. Duur 75 minuten.

Verder heb ik zolang de voorraad strekt een mooi hyaluronic vocht set t.w.v. 42e. voor 25e. Bestaande uit een dag/nacht creme15 ml en een mooi booster serum.

Of een collagen 24h crème tube a 7.5 ml voor 6,50 e. Leuk om uit te proberen? Een heerlijke anti age vocht regulerende crème.

Heb jij je volgende afspraak al staan? Zo niet je kan deze gemakkelijk online boeken via de website! of stuur een appje!

Tot in de salon!

Lieve groetjes,
Stefanie