In deze nieuwsbrief zal ik de nieuwe reinigingslijn van KLAPP presenteren. Echter eerst een ander product wat ik weer op voorraad heb zal ik toelichten

Een product waar ik persoonlijk erg fan van ben en vind dat iedereen zoiets wel in huis moet hebben.

Ook heb ik weer een zeer leerzame training van KLAPP gevolgd m.b.t. huidproblemen als vb. pigmentatie en couperose. Diverse huidproblematiek is voorbij gekomen en besproken. Zo kan ik nog dieper ingaan op het probleem in de salon met behandelingen en goed product advies geven voor thuis. Wil je weten wat ik voor je kan doen? app, mail bel mij of maak een afspraak.

——————————————————————————————————————————————–

De Phyto Salve van Kalahari.

Een rijke, geconcentreerde mix van fyto-effectieve ingrediënten die direct de huid kalmeert na insectenbeten, verbranding door de zon en diverse huidirritaties. Het biedt ook verlichting voor een droge, schilferende en jeukende huid veroorzaakt door eczeem, psoriasis en huiduitslag.

Wat ik zo geweldig vind aan dit product je kan het ook op schaafwonden of operatie littekens aanbrengen. Het minimaliseert littekens en erge schaafwonden genezen heel mooi. Hieronder een foto uit eigen ervaring van mijn oudste zoon een paar jaar terug. Hij was toen behoorlijk raar gevallen op zijn rug zoals je op de foto ziet. En tot op de dag van vandaag geen litteken te zien!

De getallen geven aan dag van smeren.

 

 

Al met al deze tube zit standaard in mijn tas!

Dit fantastische product kost maar 34,50 euro!


——————————————————————————————————————————————–

PURIFY REINIGING KLAPP

De nieuwe verbeterde reiniging van KLAPP heb ik binnen gekregen. Deze reinigingslijn is zoveel verbeterd en nog beter afgesteld op huidtype. Hogere concentratie werkstoffen en nog meer werking in en op de huid.

Waarom is reinigen zo belangrijk?

Stofdeeltjes uit de omgeving en de binnen ruimtes kunnen de beschermende barrière van de huid beschadigen. Dit heeft een effect op de veroudering van de huid. De onzichtbare vervuilende stoffen evenals metabolische producten, talg en zweet zetten zich af op de huid. Om de gezondheid van de huid in stand te houden en de effectiviteit van de verzorgende producten te garanderen, is de reiniging ’s morgens en ’s avonds een belangrijke stap, ook voor klanten die geen make-up dragen. De reinigende werking van Multi Level Performance Cleansing zorgt voor een ongehinderde opname van actieve stoffen.

Vraag in de salon naar deze nieuwe reinigingslijn. En laat je adviseren welke het beste bij jouw huidtype past.

Deze nieuwe lijn zal de Clean and Active gaan vervangen in de toekomst.


Nog even over de SUN lijn van KLAPP. Waarom is het zo belangrijk je huid te beschermen met een factor het hele jaar door.

Pigment in onze huid is de natuurlijke bescherming van onze huid. In onze pigmentcellen wordt melanine aangemaakt waardoor onze huid bruiner wordt door de UV. Pigment beschermt namelijk onze celkernen, ofwel ons DNA, tegen beschadiging van zonlicht. Zonder pigment verbranden we en kunnen we sneller huidkanker ontwikkelen. Daarnaast door teveel UV straling kunnen we ook weer hyperpigmentatie ontwikkelen, donkere vlekken op de huid. (Combinatie van het ouder worden en overmatige zon blootstelling kunnen er vlekken ontstaan op het gelaat).

Dus we moeten ons pigment beschermen en wel met een goede factor. Doe je dit niet dan breken er steeds meer pigmentcellen af en wordt de UV schadelijker voor de huid.

 

Lieve groetjes,
Stefanie