Hi,
Zoals de meesten al gezien hebben is de salon een beetje veranderd en in een nieuw jasje gestoken. Wat rustiger, andere kleur, nieuwe producten en behandelingen. En nog zoveel meer ideeën in mijn hoofd voor dit komende jaar.
Zoals jullie weten zijn er al 2 nieuwe lijnen, de Sun en de Purify reinigingslijn.
Echter sinds een paar dagen is daar de Balance lijn – Hyaluronic Multi Level Performance. Mooie producten en salonbehandelingen.
De innovatieve huidverzorging met een zeer efficiënt complex van actieve bestanddelen voor een langdurige hydratatie.
Een jeugdige, volle en stralende huid wordt gekenmerkt door een hoog vochtgehalte. Bij chronologische veroudering neemt het huideigen hyaluronzuurgehalte af. Bovendienleiden veel factoren tot een verhoogd vochtverlies. Hyaluronzuur heeft het unieke vermogen om
vocht te binden en de vochtbalans van de opperhuid en dermis te reguleren. Hyaluronic Multi Level Performance voorziet de huid van waardevol hyaluronzuur in verschillende molecuulgroottes en hydraterende factoren die diep in de huid doordringen. Op deze manier worden de vochtreservoirs gevuld, wordt vochtverlies tegengegaan en wordt de beschermende barrière versterkt in zijn functie.
De filosofie van KLAPP met betrekking tot werkzame bestanddelen bestaat uit drie primaire bestanddelen. In deze unieke samenstelling met cathechine, galanga leaf extract en hyaluronzuur met een hoge moleculaire dichtheid blijft de huid lang gehydrateerd, ziet er voller en zichtbaar opgevuld uit. Het gevoel van frisheid blijft behouden en de huid wordt omgeven door een natuurlijke glow.
Een lijn voor de vochtarme huid, droge huid, gecombineerde huid en normale huid.
KEEP ACTIVATE and PREVENT de drie woorden die deze lijn beschrijven.
Keep
Hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht zorgt voor een snelle hydratatie van de huid. Het beschermt de huid bijzonder efficiënt tegen vochtverlies.
Activate
Galanga Leaf Extract stimuleert de huideigen hyaluronsynthese en draagt zo bij aan het verhogen van het vochtgehalte.
Prevent
Catechine zijn secundaire plantaardige stoffen. Ze beschermen de huid tegen voortijdig verlies van hyaluronzuur, collageen en elastine, waardoor de elasticiteit van de huid behouden blijft
Vraag in de salon naar deze Balance behandeling, valt onder de Deluxe.
————————————————————————————————————————
Bij mijzelf ben ik 2 weken terug begonnen met microneedling. Dit omdat mijn huid best wat pigmentatie en littekens heeft overgehouden aan alle zwangerschappen. Heb nu net de 2e behandeling gedaan. Na de eerste behandeling zag je nu al iets verandering. Ben benieuwd hoe dit straks zal gaan zijn. Het doel is natuurlijk de huid zoveel mogelijk te verbeteren. Naast dat deze behandeling ingezet kan worden voor bovenstaande is dit ook een Slow Aging behandeling. Het vertragen van de aging en lijntjes en rimpels te reduceren.
Hieronder een foto van na de 1e behandeling.
Via onderstaande link kom je op mijn website met meer informatie hierover.
————————————————————————————————————————
Weetjes………
  • Wist je dat als je nooit zonnebrand gebruikt je altijd zonschade krijgt aan de huid, maar dat deze pas na 20 jaar zichtbaar wordt? en dan in verschillende vormen o.a. erge huidveroudering/rimpels, vlekken/pigmentatie of huidkanker..
  • 80% van de rimpels onstaan door zon? (UV)
  • UV straling door glas gaat?
  • Door teveel glucose, fructose en melksuikers versuikering van de huid ontstaat? waar door de collagenen en de elastine niet optimaal werken en er dus huidverslapping ontstaat en lijntjes?
Maar door gebruik van de producten van KLAPP kan je huid enorm verbeteren. Garanties zijn er nooit en deze mag en kan ik nooit geven, maar we kunnen de huid zeker verbeteren en aging vertragen.
Maar een rimpeltje hier en daar mag best gezien worden toch?
Voor vragen mag je mij altijd bellen of mailen.
Liefs,
Stefanie