anonieme-vrouw

Ik heb een extreem gevoelige huid die helaas overal op reageert. Ik onderging de Vitamine C Skin Treatment, Met de nieuwe Kalahari producten voelde mijn huid erg zacht en totaal niet geirriteerd aan.. EEN WONDER. Heb echt genoten van de behandeling, mijn huid kwam helemaal tot rust. DANK!

anonieme-vrouw

Heerlijke, goede professionele behandelingen. Super als je iemand treft zoals Stefanie die weet wat ze doet en hierover ook de nodige uitleg geeft. Echt even een moment voor mezelf gekregen. Heel fijn!!

anonieme-vrouw

Ik heb een heerlijk vitamine C gezichtsbehandeling gehad. Mijn huid is zichtbaar verbeterd. En ook nog eens erg ontspannend in de salon. Stefanie van Moment van Rust geeft je ook echt het gevoel dat je een moment van rust krijgt door deze heerlijke behandeling. Ik had het echt even nodig.

anonieme-vrouw

Na drukke weken kon ik enige tijd terug even heerlijk tot mijzelf komen tijdens een uitgebreide gezichtsbehandeling. “Verstand op nul en genieten”, zo kan ik de behandeling het beste omschrijven. Ook over de vitamine C behandeling (en de ampul die ik mee naar huis kreeg voor herhaling) ben ik erg tevreden. De roodheid was zichtbaar minder evenals de (helaas aanwezige) lijntjes bij mijn ogen. De info van Stefanie over de behandeling was precies goed en het is altijd leuk om iemand met passie over haar vak te horen praten. Dat het epileren van de wenkbrauwen geheel pijnloos was, is een echte plus. De gezichtsmassage was hemels en precies goed. Absoluut voor herhaling vatbaar. Ik ga met veel plezier altijd naar Stefanie toe.

anonieme-vrouw

Heerlijk

De producten van Kalahari vind ik heerlijk. Ze geven mijn huid een heerlijk fris gevoel. Mijn huid voelt zacht en gevoed aan zonder een vette laag op mijn huid achter te laten. M’n huid brand niet bij gebruik van de verschillende producten. De Lookx make-up producten zijn prettig aan te brengen. De foundation is goed smeerbaar en geeft mijn huid een matte neutrale look. De oogschaduw blijft de hele dag/avond zitten en bijwerken is niet nodig. Ook hoopt het niet op aan de bovenkant van mijn oogleden. De lipstick is fijn aan te brengen. Deze wordt niet droog en blijft toch lang zitten. Ik raad de producten zeker aan andere aan.

anonieme-vrouw

Uitstekend

Stefanie is zeer professioneel en neemt altijd de tijd voor je. De behandelingen hebben voor mij tot een uitstekend resultaat geleid.

anonieme-vrouw

Het was echt super goed, fijn en gezellig 😉

anonieme-vrouw

Super, zit nog na te genieten :) Dankjewel!

anonieme-vrouw

Heerlijk

partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
provoet-klein-wit